špehování
+2
MODYN
Siksi
6 posters
Strana 1 z 1
špehování
Mám dotaz a velmi spěchá. Když na mě někdo jede se zvědama a já doma zvědy mám, ale mám jich málo... Měl jsem 5 a on přijel s 800 zvědy... Vůbec mi to neukázalo, že mě špehoval... pak mi poslal odkaz, kde jsem se to dozvěděl s výhrůžkou a skoro bych řekl s vyhlášením války ! Dozvím se tedy že mě někdo špěhuje, když mám doma zvědy, ale útočníkovi nic neuberu...
Siksi- Poeet p?íspivku : 166
Registration date : 26. 05. 08
Re: špehování
Siksi napsal:Mám dotaz a velmi spěchá. Když na mě někdo jede se zvědama a já doma zvědy mám, ale mám jich málo... Měl jsem 5 a on přijel s 800 zvědy... Vůbec mi to neukázalo, že mě špehoval... pak mi poslal odkaz, kde jsem se to dozvěděl s výhrůžkou a skoro bych řekl s vyhlášením války ! Dozvím se tedy že mě někdo špěhuje, když mám doma zvědy, ale útočníkovi nic neuberu...
Vždycky jsem si myslel,že když máš ve vesnici aspon 1 špeha tak zjistíš že tě někdo špehoval...Ale nevím to jistě a proto bych zkusil se zeptat na Travian foru.
MODYN- Administrátor
- Poeet p?íspivku : 172
Na 99% mám za to, že pokud mu ani jednoho špeha nezabiješ, tak to nezjistíš. Už jsem o tom kdysi slyšel.
To 1% proto, že někdy mívám zcela nenadálé výpadky záznamového zařízení (většinou v pátky a soboty později k večeru), proto je možné že si má centrální jednotka stáhla nějakou beta verzi řešení k tomuto problému :D:D
Já mám v každé vesnici 50 špehů ... menší hráči nešpehnou nic a vždy zjistím když mě někdo špehuje Myslím že snad ani nejde poslat takové množství špehů, aby zůstalo neodhaleno mými 50
To 1% proto, že někdy mívám zcela nenadálé výpadky záznamového zařízení (většinou v pátky a soboty později k večeru), proto je možné že si má centrální jednotka stáhla nějakou beta verzi řešení k tomuto problému :D:D
Já mám v každé vesnici 50 špehů ... menší hráči nešpehnou nic a vždy zjistím když mě někdo špehuje Myslím že snad ani nejde poslat takové množství špehů, aby zůstalo neodhaleno mými 50
Vinčenzo- Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 13. 08. 08
Já mám v každé jen jednoho a z hlavní jsem je poslal pryč, takže mi tam zbylo jen 5... ještě že mě upozornil písemně na to, že mě vyšpehoval.
Jestli máš jednoho, tak to je jako kdyby jsi tam něměl nic ... podle mě je minimální minimum 10.
Myslim ze je jedno kdyz na tebe posle 800 spehu jestli ty jich mas 50 nebo 1 stejne to nezjistis.
pinochio_.CZ- Poeet p?íspivku : 190
Zjistíš to ... zkus si to hodit do simulátoru a uvidíš
Toto je jeden velice dobrý
http://kirilloid.ru/travian/warsim.php
P.S. Zobrazuje i to kolik přežije, tak se nedivte
Toto je jeden velice dobrý
http://kirilloid.ru/travian/warsim.php
P.S. Zobrazuje i to kolik přežije, tak se nedivte
Naposledy upravil Vinčenzo dne Fri Aug 22, 2008 8:08 pm, celkově upraveno 1 krát
na s8 mam jen 1 zveda a vim že me nekdo špehuje ale 1 špeh na podpoře nefunguje
hajecek93- Poeet p?íspivku : 168
Ty hraješ na serveru 8? Já taky pod nickem Šamanka 007 a ty?
Kačík- Poeet p?íspivku : 108
Ja myslím, že ne. Problém byl v tom, že jsem mu nic nezabil... si myslím teda a s 50 bych mu nějaký zabil, takže bych o tom musel vědět.pinochio_.CZ napsal:Myslim ze je jedno kdyz na tebe posle 800 spehu jestli ty jich mas 50 nebo 1 stejne to nezjistis.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: