paja.benes
+2
Nightvish
MODYN
6 posters
Strana 1 z 1
Jak vzpomínáte na paju.benese?
paja.benes
Jeden člověk mi řekl,at na foru vytvořím toto hlasování tak jsem ho poslechl. 8)
MODYN- Administrátor
- Poeet p?íspivku : 172
Registration date : 26. 05. 08
Re: paja.benes
Nevím kdo ti to říkal, ale ted si s pajou pár dní píšu... skoro to vypadá jako by dostal rozum
Nightvish- Poeet p?íspivku : 114
Paja je borec pojmenoval jsem po něm svoji poslední ves. jen aby jste věděli
MODYN- Administrátor
Taky si s ním píšu on mi opravuje chcyby v nazvu mích vesnicek a ja mu chyby v popise, ale je to kkt
pinochio_.CZ- Poeet p?íspivku : 190
S pájou nestrašte...konečně máme přehledný forum
Kačík- Poeet p?íspivku : 108
S pájou se poslední dobou dost bavím chudák je zase bez ali. moc mě prosí jestli by se nemohl vrátit k nám.
já bych ho i vzal zpět,ale prvně to bude muset projít přez kolegini andylaudu a to teda nevím nevím
já bych ho i vzal zpět,ale prvně to bude muset projít přez kolegini andylaudu a to teda nevím nevím
MODYN- Administrátor
mohl by jste mi nekdo řict kdo ten paja.beneš je?? vim že ho tu vetšina nemela rada
hajecek93- Poeet p?íspivku : 168
radsi ani nechtej vedet kdo to je nenormalni koren!ale to je asi kazdej kdo hraje tuhle hru!
Lidičky nebojte se, toho člověka v naší alianci uvidíte jenom přes mojí mrtvolu.
Když jsem ho odmítla přijmout, vyhrožoval mi písemně, že udá lidi Multihunterovi - kdosi (ne sám) porušil pravidla a on se mě tím snaží vydírat. To není člověk, kterého by jsme tu měli chtít. Nevím, kdo co porušil - a ani mi to nepiště, páč to nenahlásit, porušila bych pravidla sama..
Když jsem ho odmítla přijmout, vyhrožoval mi písemně, že udá lidi Multihunterovi - kdosi (ne sám) porušil pravidla a on se mě tím snaží vydírat. To není člověk, kterého by jsme tu měli chtít. Nevím, kdo co porušil - a ani mi to nepiště, páč to nenahlásit, porušila bych pravidla sama..
MODYN napsal:S pájou se poslední dobou dost bavím chudák je zase bez ali. moc mě prosí jestli by se nemohl vrátit k nám.
Anonymní- Anonymní
a ten jeho profil no fuuuuuj
Jeho problém byl že to hrál/hraje asi na pěti serverech. Nevím jak je na tom jinde, ale tady mu to moc nejde. Měl vždycky jenom spoustu keců a zaplavoval fórum spamem. V tej době jsem kvůli němu ani fórum nechtěl číst!
Siksi- Poeet p?íspivku : 166
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: